Muži

Markův deník

Markův deník

Příspěvekod Marek » ned 07. čer 2015 11:13:20

Zdravím všechny

Nedávno jsem se rozhodl že začnu konečně řešit svou nadváhu. Je mi 22 let, měřím 196 cm a vážím 109 kg. Za poslední 3 roky jsem přibral něco přez 15 kg. Může za to taky trochu fakt, že mi byla diagnostikována celiakie, tudiž přechodem na bezlepkouvou dietu kombinovanou se špatnými stravovacími návyky, začala váha rychle růst a já pěkně nakynul.

Před týdnem jsem začal cvičit. Cvičební plán jsem si rovrhnul na celý týden, a to tak že, úterý, čtvrtek, sobota posiluji. To zahrnuje 10 x kliky, 10 x přítahy jednoručky v předklonu, 20 x zkracovačky, 12 x zvednu jednoručku s oporou o koleno (každá ruka), nůžky, dřepy a nakonec 10 x úklony v sedě s jednoručkou. Pak 30 - 40 sec pauza a to celé ještě pětkrát. Pondělí, středa, pátek mám vyhrazené pro aerobní cvičení. Dojdu před nedaleký kopec cca 1,5 km, ten vyjdu rychlou chůzí cca 1 km, nahoře 30 - 40 sec pauza. Pak do mírného stoupání běžím asi 1,5 km, pauza a zase rychlý výstup do kopce asi 2 km.

Stravu si rozděluji do 5 - 6 jídel denně. mezi jídly 2,5 - 3h pauza. Piji jenom vodu (3,5l denně), alkoholu se prozatím vyhýbám úplně. Na jídelníčku ještě pracuju.

V tomhle tempu bych se rád držel alespoň dalších 7 týdnů. Budu rád za každou radu, připomínku. Pro dnešek se loučím, AHOJ ! ;)
Marek

Zobrazit nabídku

Re: Markův deník

Příspěvekod miminoCZ » pon 08. čer 2015 21:37:21

Ahoj marku, fandim ti, musim taky zacit, asi jsi mi dal sqely navod...
miminoCZ

Zpět na Muži

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

Přihlásit se